Magija

Zaščita

Težave. Zdravje, odnosi, delo – ta in še druga področja našega življenja so prepredena s posledicami preizkušenj, lastnih odločitev, napačnega ravnanja ali nesrečnega spleta okoliščin. Večino teh težav človek reši sam. Nekatere drastične spremembe so lahko zelo negativne, pa se znajo poslabšati. Razlogi za njihov pojav se pogosto skrivajo v vplivu nekoga drugega, včasih to presega običajno razumevanje. V takšnih situacijah konvencionalne metode ne zadoščajo več. Vendar ljudje trmasto ignorirajo očitna dejstva in nadaljujejo brezploden boj brez možnosti za zmago.

Vedno je lažje preprečiti kakršne koli težave kot se ukvarjati z njihovimi posledicami, ki so včasih celo nepopravljive. Ali se je mogoče zaščititi pred zlonamernimi vplivi? Še eno pogosto vprašanje iz moje prakse. Da, možno je. Posebna pozornost je namenjena vprašanjem glede zaščite.

Bom povedal, da najboljša zaščita je pokroviteljstvo višjih sil, vendar so ga deležni le redki. Običajnemu človeku je izjemno težko doseči takšno naklonjenost. Vsaka od obstoječih tradicij v magiji ponuja svojo različico zaščite razne učinkovitosti. Praviloma zaščita da največjo moč takrat, ko se posameznik znebi čarovništva.

Veljavnost kakršnih koli amuletov, talismanov itd. je odvisna od številnih dejavnikov, poleg tega pa lahko izkušeni čarovnik vsakič odstrani zaščito, zato jo treba občasno obnavljati. Zaščito treba obnavljati manj pogosto, če ni sovražnikov, včasih pa pogosteje (prisotnost le-teh). Kar se tiče moje osebne metode. Po čiščenju, za vsako stranko naredim dobro zaščito, ki traja do 12 mesecev. Ponujam naslednje možnosti:

Zaščita pred čarovniškimi vplivi.

Zaščita razmerja. Nasprotuje vsem poskusom vnašanja disharmonije v par.

Zaščita življenja in zdravja. Namenjena je predvsem rizičnim poklicem: vojaki, gasilci, policisti. Zmanjšuje verjetnost nenadne smrti, nesreč in napadov, ščiti pred poškodbami, boleznimi.

Zaščita premoženja (stanovanjskih in poslovnih prostorov / avtomobilov) pred poškodbami, nezaželenimi gosti, tatovi.

Zaščita kariere. Pomaga pri pisarniških spletkah, opravljanju, pritisku nadrejenih, poskusih odpustiti.

Poslovna zaščita. Učinkovita proti brezobzirnim konkurentom. Prispeva k razvoju podjetja.

Zaščita za določeno situacijo. Deluje do rešitve problema (rok veljavnosti je odvisen tudi od konkretnih okoliščin).

Celovita zaščita – združuje več vrst zaščit hkrati.

Pozor:

Zaščita je pasivna: brez vmešavanja v pozitivne dogodke, se aktivira avtomatsko, ko pride do škodljive situacije, odbija zunanje negativne vplive in vrača slabe namene storilcu.

Stranka se zavezuje, da bo izpolnjevala vsa priporočila, ki jih prejme od mene, da ne bo dovolila nespoštljivega odnosa do vere in verskih predmetov, višjih sil, narave, da ne bo nikomur namerno škodovala in ne bo dajala predmetov z zaščitno funkcijo v tuje roke.

Za vsa vprašanja se obrnite na WhatsAPP ali Viber – moji kontakti.