Zlo

Zapore Cest

Za dosego cilja človek potrebuje le eno stvariti. Honoré de Balzac.

Vsak od nas gre skozi svojo življenjsko pot. Za nekatere je ravna in udobna, za druge ovinkasta in polna različnih preizkušenj. Kam bo vodila ta ali ona pot? Do sreče ali razočaranja, kakšno izkušnjo bo prinesla lahko le ugibamo. Le ena stvar je jasna: da bi izpolnili namenjeno z usodo je pomembno iti naprej in premagati težave, ki se pri tem pojavijo. Veliko je odvisno od človeka kakšno pot bo izbral, kakšno odločitev bo sprejel, kako bo ravnal in kako se bo razvijala njegova prihodnost. Kljub temu se pogosto zgodi, da je umetno ustvarjena ovira preprečuje napredek.

Zapore cest je pogosta oblika čarovništva. Ime odraža bistvo: za razumevanje principa delovanja je dovolj, da si predstavljamo križišče z blokiranimi smermi, kjer absolutno nemogoče obvoziti ovire. Stopnja vpliva na človeka bo odvisna od njegove narave: delno (blokiranje posameznega področja – ljubezen, kariera, finance) ali popolno blokiranje napredovanja. Rezultat takega dela je črna črta v življenju, neuspeh, poskusi, da bi v nečem uspeli, izvajali nove projekte, razvijali podjetje, vzpostavili stabilne odnose, se končajo ničemer. Posameznik postane malodušen, obupa, izgubi upanje na izboljšanje položaja, kar praviloma vodi v postopno degradacijo zavesti, manifestacijo različnih bolezni, propad, revščino in morda celo smrt. Trajanje obdobja depresivne stagnacije je spet odvisno od narave vpliva.

Kaj vodi do zapore cest.

Predestinacija od zgoraj. Smeri niso vedno zaprte v našo škodo, včasih zaradi odrešitve, a spoznanje tega pride le s časom.

Družinsko prekletstvo. Težka zapuščina prednikov.

Urok. Najljubši način prikritega maščevanja zagrenjenih nekdanjih partnerjev, zavrnjenih snubcev, zavistnih sorodnikov, nepomirljivih tekmecev. Poleg tega lahko pride do zaprtja cest zaradi prisotnosti drugih zlonamernih vplivov (pogosteje zaradi njihove kombinacije).

Nepredviden izid lastnoročno narejenih ritualov ali postavitev premočnih, tako imenovanih zrcalnih obramb, ki odbijajo tako slabe kot dobre dogodke.

Človek je vir svojih težav. Tako pravijo. In tako se zgodi. Da, lažje se je pritoževati nad težkimi okoliščinami, napakami drugih ljudi, spletkami sovražnikov, retrogradnim Merkurjem, kot poskušati nekaj spremeniti v sebi. Lenoba, strah pred spremembami, nepripravljenost prevzeti odgovornost, pretirana sumničavost, negotovost, samoomejevanje so plodna tla za padec v mračno močvirje odlašanja, stagnacije in brezperspektivnosti.

Zanimivo je, da spretno narejen urok včasih deluje zelo zapleteno. Na primer, človek ne razkrije talentov, ki so mu namenjene od rojstva, in če dobi priložnost, še vedno raje počne nekaj, kar zanj ni primerno, brez dostojnega plačila in se izogiba drugim, bolj donosnim dejavnostim. Na fizični ravni je znak prisotnosti negativne naravnanosti lahko občasna bolečina v nogah (rokah) pri odsotnosti kakršnih koli dejavnikov, ki z vidika medicine pojasnjujejo kaj se dogaja.

Natančna diagnostika, ugotavljanje pravih vzrokov zapore cest je prvi korak k odpravi čarovniških vplivov. Glede na zapletenost ustreznega dela (odpravljanje negativnega, odpiranje cest z naknadnim popravkom), poskusi začetnika, ki nima izkušenj z magijo, da bi rešil tak problem le bistveno poslabšajo že tako težko stanje. Najboljši izhod je poiskati pomoč pri izkušenem strokovnjaku.

Ste se kdaj soočili s podobno situacijo? Pišite mi, skupaj bomo našli učinkovito rešitev. Zagotavljam spoštovanje in zaupnost.