Magija

Vrniti Ljubezen

Pomagajte vrniti ljubezen. Ne morem živeti brez nje/njega.

Še eno pogosto vprašanje v moji praksi.

Bom pomagal, vendar ne bom prevzel vsakega primera.

Zakaj? Bom pojasnil svoje videnje takih situacij.

Vsak razhod ima specifičen razlog, pogosto pa ne samo en. Težave, ki vodijo v ločitev, lahko v grobem razdelimo na tri glavne skupine.

Vsakdanje rutinske ali psihološke. Nerazumevanje, kronično nezadovoljstvo v odnosu, prelomljene obljube, neizpolnjeni upi, namerne laži, ohladitev čustev, prepiri, izdaje, utrujenost drug od drugega itd. Vse negativno se praviloma kopiči, vztraja tedne, mesece, leta, nato pa izbruhne in potopi par v močvirju medsebojnih očitkov.

Čarovništvo. Namerni destruktivni vpliv na partnerja (poskusi skregati par, izzivanje agresije, konflikti itd.). Cui prodest malum – komu koristi zlo? Vir zla je pogosto bližje, kot se zdi. Starši nezadovoljni z izbiro sina/hčere, črna zavist prijateljic, tiste ki se želijo maščevati bivšim partnerjem, ljubice. Verjemite, brez osebnega interesa bo malokdo šel uničiti življenje nekomu drugemu s tako grdimi metodami.

Kompleks: vsakodnevna rutina + čarovništvo. Mislim, da je to jasno in brez odvečnih besed.

Torej moja usmeritev je bela magija, ki vključuje dobronamerno pomoč, brez škode in prevare. Prisila posameznika, nasilje nad njegovo voljo ni dobra stvar. Ne bom vračal ženo ali moža, ki je moralno utrujen od obremenjujoče preteklosti in tega noče. Najlažje odpraviti težave, ki so nastale s pomočjo čarovništva, v tem primeru je možnost vrnitve najdražjega človeka zelo visoka. Ločitev kot posledica vsakodnevne rutine je druga stvar. Da, v nekdanjem partnerju se da vzbuditi prijetne spomine, svetlo nostalgijo po starih časih, postopoma odpraviti zamere, spodbujati ponovno vzpostavitev konstruktivnega dialoga, vendar ne več. Če se želi vrniti, se bo vrnil. Če se je partner odločil, da vas ne želi več v svojem življenju sprejmite njegovo izbiro. Še enkrat ponavljam, prisilna vrnitev človeka ni moja usmeritev, za to se je treba obrniti na druge sile, a tudi tam vas bodo čakala precej neprijetna presenečenja. Resnično stanje je drugačno od pomirjujočih obljub poznavalcev črne magije. Zlonamerne vplive vedno imajo nepredvidljive posledice.

Ali vaša situacija ustreza navedenim pogojem? Kontaktirajte me, skupaj bomo našli učinkovit način, da dobite svojo ženo/moža nazaj.