Magija

Vprašanja

Težave. Odnosi, delo, posel – ta in še druga področja našega življenja so prežeta s posledicami preizkušenj, lastnih odločitev, napačnega ravnanja ali nesrečnega spleta okoliščin. Veliko težav lahko rešite sami. Nekatere situacije so povsem drugačnega izvora, kot si mislimo in ni možnosti, da bi se z njimi spopadli z običajnimi metodami.

Magija je učinkovito orodje v boju zoper življenjske težave. Preden se ljudje odločijo za takšno pomoč, se porajajo različna vprašanja. Spodaj so najpogostejša vprašanja in odgovori.

Je magija varna?

Bela magija tako kot jo izvajam jaz, nima nobenih negativnih posledic. Pri svojem delu uporabljam osebno metodo, ki temelji na preprostih in učinkovitih praksah brez škode za dušo in telo.

Kako mi lahko pomagate?

Celoten obseg del v dobro. Odstranjevanje zlonamernega očesa, ljubezenskih urokov, prekletstev in drugih čarovniških vplivov. Odpravljanje osamljenosti, nadlegovanja bivšega partnerja. Izboljšanje medsebojnih odnosov. Čiščenje stanovanjskih in poslovnih prostorov, obredi za prodajo nepremičnin. Vzpostavitev zanesljive zaščite. Privabljanje sreče, blaginje, financ. Druga vprašanja. Več informacij v razdelku Pomoč.

Kako ugotoviti prisotnost negativnega vpliva?

Dve glavni metodi: vedeževanje (diagnostika) in objektivna analiza okoliščin (lastni občutki). Človek vedno čuti, ko gre kaj narobe. Morda je to le še ena črna črta v življenju in kmalu bo vse na svojem mestu. Če pa intuicija pove nasprotno bodite iskreni do sebe – to ni naključje.

Kako prepoznati povzročitelja negativnega vpliva?

Spet z diagnostiko. Identitete povzročitelja ne razkrivam tako ali drugače bo dobil zasluženo kazen, medtem ko razkritje informacije o krivcu (naročniku) v večini primerov povzroči zgolj maščevanje in še en krog destruktivnega obnašanja.

Kako se lahko maščuješ sovražniku?

V številnih primerih odstranitev negativnih vplivov vključuje vrnitev vsega slabega povzročitelju, vendar slednji se lahko izogne ​​povračilu, če ve kako. V primeru, če povzročitelj škode jo odnese brez kazni, praviloma nadaljuje svoje početje. Po drugi strani, čе odgovarjamo na zlo ga le pomnožimo in postanemo kot naši sovražniki. Poleg tega to pogosto pripelje do novega spopada. Kaj narediti, če ne znaš odpustiti? Če je to preprosto nemogoče? Kako biti v tem primeru? Leta in leta hraniti zamero? Dvomljiva izbira. Maščevati sovražniku dokler ni popolnoma uničen? Prav tako ni v redu. Najboljši izhod je, da se obrnete za pravičnost na višjo silo. Včasih že lastne preproste besede delujejo, vendar pravilno izveden obred je bolj učinkovit.

Ali je mogoče samostojno odstraniti negativni vpliv?

Da, delno, razen pri zelo močnem negativnem vplivu. Včasih je stranka sposobna sama rešiti težave. Takrat je moja pomoč omejena na posvetovanje, posredovanje potrebnih informacij in spremljanje izvajanja.

Ali se je mogoče zaščititi pred negativnimi vplivi?

Ja. Vse težave je zmeraj lažje preprečiti kot se ukvarjati z njihovimi posledicami. Posebna pozornost je namenjena vprašanjem zaščite.

Kakšna zaščita je najbolj učinkovita?

Najboljša zaščita je pokroviteljstvo višjih sil, vendar so ga deležni le redki. Običajnemu človeku je izjemno težko doseči takšno naklonjenost. Vsaka od obstoječih tradicij ponuja svojo različico zaščite razne učinkovitosti.

Kako dolgo traja zaščita?

To je odvisno od številnih okoliščin, nihče ne more zagotoviti natančnega roka trajnosti. Poleg tega lahko izkušeni čarovnik odstrani skoraj vsako zaščito, zato jo treba občasno obnavljati.

Ali obstaja magična obramba pred boleznijo?

S pomočjo magije lahko izboljšate videz, zdravstveno stanje, se spopadete s številnimi boleznimi. Popolnoma se zaščititi pred boleznijo ne bo uspelo.

Je možno uresničiti želje?

Da, vendar nekaj želeti in to vizualizirati ne bo dovolj.

Ali je naša usoda vnaprej določena?

V življenju vsakega človeka sta dve nespremenljivi stalnici – datum njegovega rojstva in smrti. Preostali dogodki se držijo določenega izhodišča (scenarija), vendar jih mogoče prilagoditi na bolje ali slabše tudi s pomočjo magije.

Ali obstajajo neškodljivi ljubezenski uroki?

Ne. V nasprotju s splošnim prepričanjem so celo najpreprostejši tovrstni uroki delujejo destruktivno. Končni cilj ljubezenskega uroka je zatiranje volje nekoga drugega, pravzaprav psihično nasilje, ki dolgoročno pušča posledice. Ljubezenski uroki brez posledic – splet in družbena omrežja so polna tovrstnih ponudb. Ta koncept ne drži zato, ker neškodljivih ljubezenskih urokov ni. Poleg tega neustrezno izveden ljubezenski urok lahko povzroči zelo velike težave na različnih področjih.

Kako spremeniti finančno situacijo?

Delo s tako imenovanim finančnim kanalom ni lahka naloga. Težave z njim so lahko različne: napačno ravnanje z denarjem in/ali prisotnost čarovniških vplivov. Magija je učinkovita v naslednjih situacijah: ko se znebite negativnih vplivov finančno stanje se postopoma izboljšuje. Pred čiščenjem so nekateri denarni obredi in rituali se blokirajo zaradi negativnih vplivov, kar zmanjša njihovo učinkovitost.

Kako …?

Postati uspešen/slaven/bogat itd.? Moj odgovor na vsa taka vprašanja je zelo preprost. Treba je vstati s kavča, se začeti učiti, delati na sebi v izbrani smeri. Veliko in kvalitetno. Pridobiti koristne izkušnje, izboljšati svoje znanje ter ga uporabljati. Magija bo v pomoč pri doseganju ciljev tistim, ki vztrajajo. Ne bo pa spremenila ničesar pri tistih, ki ležijo na kavču. Pustite fantazijske filme o dogodivščinah najstniških čarovnikov. V resničnem življenju, v kateri koli tradiciji ta nesmisel o brezplačnem izpolnjevanju želja ne deluje.

Kako ugotoviti, če imam sposobnosti k magiji?

Sposobnost k magiji ni last elite. Vsak človek lahko poskuša razkriti svoj potencial, zato so potrebne določene omejitve in trdo delo. Tukaj vprašanje postavimo drugače: pravo znanje in veščine v družinah se prenašajo iz roda v rod ali od učitelja do učenca. Samostojno učenje z uporabo knjige kupljene v trgovini ali iz spleta je neproduktivno.