Zlo

Urok

Urok je eden najpogostejših čarovniških vplivov. Zavist, sovraštvo, jeza, ljubosumje, zamere, nepripravljenost za razumevanje in odpuščanje, želja po maščevanju prisilijo ljudi, da storijo najbolj podla dejanja drug proti drugemu. Nekdo bo opustil poskuse povzročanja škode, drugi pa se ne bo ustavil pred ničemer, da bi dosegel svoj cilj. Se ne bo ustavil niti pred črno magijo, ki povzroča pot v temo.

Kaj je urok?

Tako se imenuje zlonamerni čarovniški vpliv na človeka, cilj katerega je uničevanje življenja. Najpogosteje je ogroženo zdravje, odnosi s sorodniki in prijatelji, kariera, finance in premoženje. Pogosto, ko urok doseže svoj cilj, ne preneha delovati, kot tumor postopoma raste, zajema nova področja in si prizadeva uničiti vse, kar le lahko doseže.

Vpliv uroka je pogosto pretiran: internet je poln poučnih zgodb tistih, ki so zaupali brezvestnim vedeževalcem. Ni vsak čarovnik sposoben pripeljati zadeve do želenega rezultata. Pogosto ljudje iščejo pomoč na spletu, vendar ne upoštevajo številnih dejavnikov, kar bistveno zmanjša pričakovan učinek. Vendar ni treba podcenjevati škode, ki jo lahko naredi urok. Če se ugotovi prisotnost uroka, treba ga je odstraniti.

Simptomi uroka.

Močno poslabšanje počutja, izguba moči (energije) brez očitnega razloga, poslabšanje kroničnih bolezni, slabe navade, psiho-čustvene motnje, nenavadna agresivnost, stalne nočne more (nespečnost), čudne težave v odnosih, v službi – to so le klasični znaki uroka, v resnici jih je veliko več. Pomemben simptom je sprememba človeka na slabše. Spremembe v njegovem značaju in obnašanju opazijo sorodniki, prijatelji, sodelavci, sam človek čuti, da je z njim nekaj narobe, vendar si ne more pomagati. Praviloma simptomi povezani z urokom se pojavijo nepričakovano, v tem primeru pomoč zdravnika ali psihologa je neučinkovita.

Zaščita pred uroki.

Vse težave je vedno lažje preprečiti, kot se ukvarjati z njihovimi posledicami. Urok začne delovati zato, ker ga človek sproži sam. Če je človek pesimističen, depresiven, stalno negativno naravnan, je le vprašanje časa kdaj se bo to zgodilo. Če želite vsaj delno oslabiti negativni vpliv, boljše, da ste pozitivno naravnani in delate dobra dela. Najboljši način za boj proti uroku je magična zaščita, vendar to ni stalna rešitev, zlasti proti izkušenim čarovnikom.

Kako se znebiti uroka?

Dobro znani zakon o ravnovesju je aktualen tudi za čarovništvo: katero koli čarovništvo je mogoče nevtralizirati s posebnimi rituali čiščenja. Včasih lahko človek sam reši svoje težave, vendar to ne velja za nevarni uroki. Takrat, ko se urok zasidra, posameznik ne zmore več sam – edina možnost je poiskati pomoč pri ljudeh, ki se spoznajo na magijo.

Včasih se vrnejo.

Ne smemo pozabiti, da odstranitev zlonamernega očesa, uroka, ljubezenskega uroka, prekletstva ne zagotavlja, da ne bo prišlo do novih težav. Veliko bo odvisno od samega človeka, ki je bil pod negativnim vplivom, kako bo upošteval priporočila. Pomembno zlato pravilo je spoštovanje tišine. Bolje je zamolčati svoje uspehe, podrobnosti svojega osebnega življenja, jih ne deliti z vsemi po vrsti. Poleg tega bi morali ponovno razmisliti o svojem družbenem krogu, opraviti temeljito analizo prijateljskih odnosov ter zmanjšati komuniciranje z neprijetnimi ljudmi.

Tudi pomembno je spremeniti način življenja: postopno opuščanje slabih navad, revizija dneva / prehrane / spanja, nadzor nad razmišljanjem, želja po notranjem miru in ohranjanje duševnega miru tudi v težkih situacijah. Če povzamemo zgoraj navedeno: v upanju na pozitivne spremembe v življenju človek se ne bi smel zanašati le na pomoč nekoga drugega, ampak poskušati vse uresničiti sam, sicer bo učinek slabši.

Ste vi ali kdo od vaših bližnjih doživeli podobne težave? Kontaktirajte me, skupaj bomo našli preprost in učinkovit način za njihovo rešitev. Zagotavljam spoštovanje in zaupnost.