Magija

Ritualna Diagnostika

Težave. Kdo jih še ni srečal? Nekatere ljudi težave le redko dohitijo, medtem ko se zdi, da drugim sledijo za petami. To je le pol težave, nič manj depresivno je nenehno ponavljanje negativnih scenarijev. Zakaj se to dogaja? Mnogi ljudje praviloma vse dogajanje pripisujejo vplivu zunanjih dejavnikov, spletu okoliščin, spletkam sovražnikov ali čarovništvu, le pravi razlogi se pogosto skrivajo v njih samih.

Kdo smo, od kod smo in kam gremo? Z vidika magije vsak človek pride na ta svet z določenim namenom. Ne pride praznih rok. Figurativno rečeno vsak od nas že ob rojstvu prinese s seboj dva kovčka prtljage: dediščino preteklega življenja in svojo rodbino. Prestopki, grehi, zločini – potreba po njihovi odrešitvi sega skozi stoletja, skozi generacije. Resnost nekoč storjenega določa obseg karmičnega dolga, kar povzroči isto zaporedje ponavljajočih se preizkusov. Temu se je nemogoče izogniti, ampak se da razumeti kaj je vzrok vaših težav. Razumeti in poskušati spremeniti življenje na bolje.

Ritualna diagnostika je bolj natančna kot vedeževanje. Moja diagnostika po fotografiji daje odgovore še na tako težka vprašanja. Stranke, ki so me kontaktirale bodo to potrdile. Poleg tega delam s posebnim kompleksom ritualov visoke (ceremonialne) magije, ki omogoča dobiti skoraj izčrpno informacijo o človeku. Ta tehnika je izjemno učinkovita, zanesljivost informacij je absolutna. Malokdo je sposoben kaj takega narediti ne z besedami, ampak z dejanji.

Ritualna diagnostika vključuje:

Diagnostika prisotnosti negativnih in destruktivnih čarovniških vplivov.

Podrobna analiza napak pretekle inkarnacije, razkritje ključnih nalog v sedanjosti. Nasveti za popravljanje vedenja, spreminjanje odnosa do sebe, bližnjih in drugih za uspešnejši zaključek karmičnih dolgov.

Ugotavljanje družinskih težav /narave generičnih programov, ki ovirajo samouresničevanje.

Odkrivanje skritih talentov in sposobnosti.

Opozorilo na morebitne težave, bolezni, pregled zdravstvenega stanja.

Med obredi lahko dobim še druge informacije, ki jih bom zagotovo delil z vami. Če je potrebno, se lahko ugotovijo stvari o osebnem življenju, karieri itd. V primeru dodatnih vprašanj z vaše strani jih bomo obravnavali posebej.

Pozor: ta ritualna diagnostika zahteva določene priprave, potrošni material, klic duhovnih sil na pomoč, kar vzame veliko časa oziroma stroški izvajanja ritualne diagnostike se razlikujejo od osnovne. Kljub temu, cena za ritualno diagnostiko je dostopna za tiste, ki jih zanimajo odgovori na zgornja vprašanja. Informacija zaradi veliko podatkov se pošlje na e-pošto naročnika.

Kar se tiče samega postopka, podrobnosti o njem ne bo tukaj. Kot je navedeno zgoraj, učinkovitost ritualne diagnostike bistveno presega vse vedeževanje, ki je znano javnosti. Rituali visoke magije ne vključujejo uporabe običajnih orodij, ki omogočajo variabilnost interpretacije s strani operaterja in netočnosti.

Vas zanima tovrstna diagnostika? Stopite v stik z mano. Zagotavljam spoštovanje in zaupnost.