Zlo

Razdor

Idealnih odnosov ni. Neprijetna, a neizogibna resnica. Naš svet in mi sami še zdaleč nismo popolni. Vsi zaljubljenci gredo skozi približno enako izkušnjo. Srečo zamenja grenkoba, prijetne besede graja, bližino pa začasna ali dokončna ločitev.

Prepiri in škandali so stalni spremljevalci vsakdana. Včasih že ena malenkost razpihne cel vihar strasti. To je dobro znano zaljubljenim ali poročenim parom. Proces razvijanja odnosov zaradi nenehnega spopada značajev, navad, prepričanj prinaša različne težave. Vzroki za večino teh težav so povsem običajni, včasih je lahko plod tuje zlobe, podprte s temno umetnostjo.

Kako se da razdreti ljubezenski odnos? Črna magija ima precejšnjo zakladnico sredstev, namenjenih ustvarjanju ostrih konfliktnih situacij med določenimi posamezniki. Takšni vplivi se imenujejo razdor. Uporabljajo se predvsem za povzročanje škode v ljubezni in tudi za druge stvari. Žrtve čarovništva lahko postanejo znanci, prijatelji, sorodniki, sodelavci, poslovni partnerji. Povpraševanje po takšnih metodah je posledica relativne preprostosti izvedbe, zaradi česar so dostopne amaterjem. V rokah bolj izkušenih posameznikov postanejo zanesljivo orodje za uničevanje še tako trdnih odnosov.

Povečana razdražljivost, močno nezadovoljstvo drug z drugim, nelagodje pri skupnem življenju. Nenavadni konflikti brez vzroka, ki se razvijejo v oster spopad. Periodični glavoboli, zmanjšana spolna želja ali motnje potence. Tudi vi ste se soočali s podobnimi težavami in jih nikakor ne morete premagati? Tako so videti značilni znaki čarovniškega posega v zasebno življenje. Posledice tovrstnih vplivov niso toliko hude kot pri drugem čarovništvu, vendar ne smemo podcenjevati njihovega potenciala. Če so uspešno izvedene lahko povzročijo veliko težav, prispevajo k opustošenju nekoč cvetočega vrta ljubezni in ga spremenijo v puščavo. Vendar razdor ne pomeni konec vsega, družina lahko še vedno vzpostavi mir in harmonijo. Kako to narediti? Ni treba pričakovati, da se vse reši samo od sebe, izguba časa bo povzročila nadaljnjo degradacijo odnosov. V takšnih primerih so obiski pri psihologu neučinkoviti. Kontaktirajte me in skupaj se bomo spopadli s to nadlogo.