Magija

Okrevanje

Delo po odstranjevanju vsega negativnega je zaključeno. Kaj storiti naprej?

Po odstranjevanju čarovništva človek potrebuje nekaj časa, da se ponovno zažene, si opomore duševno in fizično. Trajanje tega obdobja je povsem individualno in odvisno od številnih dejavnikov. Običajno traja en mesec.

Ne smemo pozabiti, da odstranitev zlonamernega očesa, uroka, ljubezenskega uroka, prekletstva itd. ne izključuje pojava vsakodnevnih življenjskih težav ali preizkušenj v prihodnosti. Pozor: ne govorimo o ponovni vrnitvi že odstranjenih vplivov. Tisto, kar je bilo kvalitetno odpravljeno se ne bo vrnilo. To zagotavlja moja zanesljiva zaščita. Njena veljavnost 6-12 mesecev. Kako bo oseba, ki se obrne name po pomoč živela naprej je odvisno od nje same oziroma od upoštevanja zgolj dveh preprostih pravil.

V prvem mesecu je pozitivna naravnanost zelo pomembna. Ste si vedno želeli nekam iti ali nekaj narediti pa ste odlašali? Kar dajte. Ste o nečem sanjali? Uresničite svoje sanje. Pojdite v naravo, udeležite se zanimivih dogodkov, hodite na zmenke, ustvarjajte pozitivne situacije zase in za svoje bližnje. Glede na naše delo to priporočilo je utemeljeno. Postopek čiščenja je primerljiv z izlivanjem motne tekočine iz vrča, ko jo zliješ je vrč prazen. Podobno se dogaja s strankami, ki v obdobju okrevanja se pogosto počutijo uničene in depresivne. To je čisto normalno. Vrč lahko ostane prazen poljubno dolgo, kar pa ne moremo reči za človeka. Notranji svet človeka ne prenaša takšnega stanja in zahteva hitro polnjenje. S čim ga bomo napolnili? Slabo razpoloženje, prazni strahovi, skrbi, slaba dejanja vodijo v nastanek hitro rastoče negativne naravnanosti. Da, vsak ima svoje okoliščine, včasih zelo težke. Nihče ne zahteva, da ste ves čas nasmejane, vendar poskušajte se osredotočiti na pozitivno, to bo okrepilo učinkovitost zaščite in ugodno vplivalo na nadaljnji razvoj dogodkov.

Veselite se vseh dobrih sprememb, tudi manjših. Nadaljujte z dobrim delom, pomnožite ga. Ni treba dati od sebe vsega, če je le mogoče pomagajte tistim v stiski, ki niso leni in čakajo na čudež, ampak trdo delajo, da bi spremenili stanje na boljše.

Poleg zgornjih pravil vam priporočam.

Naj podrobnosti našega dela ostanejo skrivnost. V prihodnosti lahko rečete: ta oseba mi je pomagala v težavah, delite telefonsko številko, vendar ne razkrijte podrobnosti. Prekomerna zgovornost ne bo vplivala na rezultat čiščenja, lahko pa povzroči škodo na druge načine.

Premislite o svojem družbenem krogu, odnosih s prijatelji, znanci, zmanjšajte stike s strupenimi ljudmi, ki so v preteklosti negativno vplivali na vas.

Enako storite s svojim običajnim načinom življenja, prejšnjimi vrednotami/odnosi, opustite tisto, kar je objektivno prineslo samo škodo.

Prizadevajte si za mir in ohranite duševno ravnovesje. Konflikti, prepiri, škandali, zle misli ne rešujejo težav, ampak jih poslabšajo.

Ne pozabite: v upanju, da se bo vaše življenje spremenilo na bolje ne bi smeli se zanašati le na pomoč nekoga, ampak bi morali poskušati ga spremeniti na bolje sami.