Magija

Kako Vrniti Svojo Ženo

Praktični vodnik.

Moja pomoč je usmerjena v dobro. Nobenega ne moreš prisiliti, da te ljubi, zato ne bom delal z žensko, če se sama ne želi vrniti v preteklo zvezo. Zame so prioritetni primeri, povezani z uničenjem sreče s pomočjo črne magije. Takrat, ko se znebite čarovništva, odprete pot do srečanja z ljubljeno osebo.

Želite vrniti svojo ženo nazaj? Izpostavil bom nekaj situacij, pri katerih ne delam.

Ne delam z osebami, mlajšimi od 25 let.

Kratkotrajno razmerje (manj kot tri mesece).

Če ste večkrat varali, zlorabljali alkohol, se zatekli k nasilju v družini. Skrivanje tega, prepričevanje v nasprotno ni konstruktivno, moja diagnostika perspektiv partnerskega odnosa bo razkrila resnico, pokazala odnos ženske, njeno razmišljanje o vas. Diagnostika je plačljiva, vsi poskusi zavajanja je brezvezno zapravljanje denarja.

Ste prišli do točke brez vrnitve, vendar nameravate vrniti svojo ženo za vsako ceno, tudi na silo? Takšne želje pogosto imajo zelo slabe posledice.

Zato dajem prednost takšnim primerom, ko je bilo narejeno čarovništvo. Če bivši partner še vedno nekaj čuti do vas, a njegova zavest in volja močno zamegljena z negativno naravnanostjo, v tem primeru so možnosti za vrnitev velike.

Da bi dosegli želeni rezultat, razen mojega posredovanja, boste morali:

Opustiti zamere. Ko se ljudje obrnejo na magijo, mnogi naredijo standardno napako – verjamejo, da vračanje ljubljene osebe vključuje rešitev vseh težav. Dejansko stanje je seveda videti drugače. Pojasnil bom zakaj. Vsak razhod praviloma ima psihološki razlogi. Nerazumevanje, nezadovoljstvo, prevarani upi, ohlajanje občutkov kot posledica utrujenosti drug od drugega itd. Negativna naravnanost se kopiči, vztraja mesece in leta odnosov, nato pa izbruhne in potopi par v močvirju medsebojnih očitkov in zahtev. Torej, ne bo šlo prezreti osebno prtljago. Z odpravo čarovništva jo odstranimo, kar vam daje možnost, da sami ugotovite čustva drug do drugega.

Ko se človek znebi negativne naravnanosti potrebuje nekaj časa, da si opomore, duhovno in fizično. Trajanje tega obdobja je povsem individualno (povprečno en mesec) in je odvisno od številnih dejavnikov. Še enkrat poudarjam, da čiščenje čarovništva se ne sme obravnavati kot nekakšno univerzalno orodje za odpravo težav, s katerimi se je par srečal. Mirno vzdušje boste obdržali toliko časa kot boste zmogli. Kot kaže praksa, brez popravka odnosov ter poskusov s strani moškega in ženske, da spremenita nekaj v sebi, veselje ponovne združitve se hitro konča in par se spet vrne k prejšnjim konfliktom. Tveganje za ponovni razhod tako narašča. To pomeni še eno pravilo – magija ne bo nadomestila dela na sebi, zato analizirajte svoje pomanjkljivosti/napačno ravnanje, da se izognete ponavljanju težav.

Nihče ne mara mehkužcev. Od moških se pričakuje ambicioznost, odločnost, akcija, podpora, ne pa infantilnost, lenoba in stokanje. Ste svoji ženi leta dajali obljube a jih nikoli niste izpolnili? Niste nič naredili za dobro družine, doma? Ali ste zadovoljni s svojimi dejanji? Potem obnovitev odnosov ne bo dolgotrajna.

Če pričakujete vrnitev svoje žene, spremenite taktiko obnašanja. Pustite poskuse, da bi jo podkupili z darili, šopki, ne kličete in ne pošiljajte sporočila, ne poskušajte se srečati, ne prosite naj se vrne, ne govorite o prejšnjih zaobljubah itd. Očitno je, da ste to dali čez, vendar vam ni uspelo iz dveh preprostih razlogov: prvič, to spravlja v jezo vašo bivšo partnerico in drugič, še nihče se ni plazil po kolenih do svoje sreče.

Zberite svoje misli in enkrat mirno poskusite predstaviti svoje stališče: ona vam je draga, ne želite je izgubiti in ste pripravljeni na konstruktiven dialog, vendar razumete, da potrebuje čas. V prihodnje, brez resnične potrebe ne iščete z njo kontakta. Če bo sama stopila v stik zadržujte čustva, ne manipulirajte s spomini, ne sprašujte ali se želi vrniti, ohranite prijazno komunikacijo, govorite o drugih stvareh. Pokažite dobro razpoloženje, pozitivno naravnanost, bodite prijazni, veseli in hkrati ne pokažite očitnega zanimanja, dajte vaši partnerici vedeti, da se vaše življenje nadaljuje in da niste pahnili v temo. Če boste začeli hiteti, pritiskati na bivšo ali prezgodaj začeli pogovor o ponovnem srečanju, boste vse skupaj samo še poslabšali. Nobene agresije ne sme biti, takšno obnašanje odbija, včasih pa popolnoma odvrne človeka.

Nikoli ne razkrivajte osebnega življenja v javnosti, ne delite podrobnosti razhoda z ženinimi sorodniki in njenimi prijatelji, ne prelagajte krivde za to, kar se je zgodilo na njo. Vedno sta kriva oba.

Rutina ubija ljubezen. Navada in dolgčas jo tudi uničijo. Zbudite zanimanje dame. Spremenite svojo garderobo, pojdite k frizerju, ustvarite svež, privlačen videz. Ne utapljajte svojo žalost v alkoholu, ne sedite doma, pojdite ven, če je mogoče, pojdite v telovadnico/rekreacijske kraje, naredite nekaj zase, delite ustrezne informacije na družbenih omrežjih. Ni potrebno organizirati slikanje s stotinami fotografij v slogu – kako dobro mi je brez tebe. To povzroči samo prizanesljiv nasmeh. Bodite subtilni, izberite kote, ki vas poudarjajo, objavite en posnetek vsakih nekaj dni/tednov. Poskusite ustvariti občutek prisotnosti nove prijateljice poleg vas brez tega, da poveste kdo je. Splošno znano dejstvo je, da dame tudi po razhodu še naprej sledijo bivšemu. Pravilna taktika vedenja v družbenih omrežjih, namigi o spremembah na ljubezenski fronti spodbujajo žensko željo, da se spet pojavi v življenju moškega.

Žena se je odločila, da se vrne k vam. Naše delo je prineslo pričakovan rezultat, naloga se zdi opravljena. Vendar ne prehitevajte dogodkov, ne silite jo v intimni odnos, dokler sama ne pokaže želje. Najboljša možnost je taktno ohranjanje razdalje. Spomnite se, kako se je začelo vaše poznanstvo: romantični zmenki, sprehodi, pogovori o različnih stvareh, komplimenti, rahlo spogledovanje, vse to dobro pomaga pri zbliževanju.

Zgoraj smo obravnavali vidike, ki so pomembni pri vrnitvi žene. Nedvomno jih je lahko več, vsaka situacija je edinstvena na svoj način, enostavno je nemogoče zajeti vse v okviru enega članka. Nekatere točke se obravnavajo v osebnem pogovoru.