Magija

Kako Vrniti Moža

Praktični vodnik.

Naj vas spomnim, da je moja pomoč namenjena v dobro delo. Prisiliti človeka v nekaj, kar si on ne želi je ene vrste nasilje. Vsekakor ni dobro delati proti svobodni volji človeka. Ne bom delal z moškim, ki je že moralno utrujen od prejšnje zveze ter ne želi nadaljevati. Zame so prioritetni primeri, povezani z uničenjem para s pomočjo črne magije. Odprava čarovniških vplivov odpira pot do ponovnega srečanja z ljubljeno osebo.

Torej ste bili ločeni od svojega partnerja. Kdo je to storil, tašča, ljubica ali kdo drug ni pomembno. Spodaj navedene vidike so primerni za večino situacij, vendar je to obvezno branje za tiste, ki se sprašujejo, kako dobiti moža nazaj. Marsikdo poskuša iztrgati svojega moža iz čarovniškega ujetništva.

Kaj je bilo prej – ljubica ali ljubezenski urok? Pustite prazne iluzije, da je neka skrivnostna tujka, ki si je zaželela drugega moškega, je uspela z enim ljubezenskim urokom spraviti upirajočo se žrtev v posteljo. Takšne zgodbe so značilne za poceni tabloidne revije, v resnici pa so izjemno redke. Sprejmite neprijetno resnico: vaš partner je bil tisti, ki si je zaželel drugo žensko, stopil z njo v intimno razmerje in nato prikrivajoč izdajo lagal obema. Življenje dobi nove barve, če imaš strastno ljubico in ženo, kar je zelo udobno. Izdajalec, ki je poskušal sedeti na dveh stolih razjezil ljubico, ki si je prizadevala za več, zato se je zatekla k čarovništvu v upanju, da ga bo dobila na tak način. Vendar to ne spremeni dejstva zavestne izdaje. Moški ni prevaral pod vplivom uroka, temveč zato, ker si je zaželel avanture in zmogel. S tem se je treba sprijazniti in živeti naprej, iz česar izhaja prvo pravilo – če hočeš vrniti moža, pusti zamere. Pozabite na ljubico, kot da je nikoli ni bilo, odpustite partnerju storjeno, ne očitajte mu prejšnjega razmerja. Vsak opomin bo prebudil duhove preteklosti, kar se ne bo dobro končalo.

Mnoge dame takrat, ko se obrnejo na magijo naredijo tipično napako – verjamejo, da je vrnitev moškega reši vse težave. Resnično stanje se razlikuje od prijetnih fantazij. Bom razložil zakaj. Največkrat razlog za razhod je psihične narave, ni samo ljubica. Nesporazumi, nezadovoljstvo, prevarani upi, ohladitev čustev, prepiri, utrujenost drug od drugega itd. Vse negativno se praviloma kopiči več mesecev ali celo let, nato pa izbruhne in pokoplje par v močvirju medsebojnih očitkov in zahtevkov. Torej ignoriranje osebne prtljage ne bo šlo: odprava čarovništva vam daje možnost, da sami ugotovite čustva drug do drugega.

Takrat, ko se človek znebi negativnih vplivov potrebuje nekaj časa, da se ponovno zažene in si obnovi zavest. Trajanje tega obdobja, ki ga pogosto spremljajo čustvena nihanja je povsem individualno in odvisno od številnih dejavnikov. Poleg tega, starejši kot je moški, težje mu je spremeniti ustaljene navade. Čiščenje čarovniških negativnih vplivov ne bi smeli obravnavati kot orodje za popolno odpravo težav, s katerimi se je par srečal. Da, človek bo razumel napake, vendar boste morali še naprej se ukvarjati z značajem partnerja ter njegovim pogledom na svet. Človek ne bo postal idealni partner. Vzdušje bo mirno, dokler ga lahko obdržite. Kot kaže praksa, brez nadgrajevanja odnosa, sprememb, opuščanja starih navad, veselje ob ponovni združitvi se hitro konča in par spet preide na prejšnje konflikte, kar povečuje tveganje za ponovno ločitev. Od tukaj izhaja drugo pravilo – magija ne bo nadomestila dela na sebi, zato analizirajte lastne pomanjkljivosti, da se izognete ponavljanju težav. Poleg tega morata iti skozi spremembe oba partnerja, sicer ne bo želenega učinka.

Zelo priporočljivo je:

Prekinite vse stike s svojo ljubico. Ne kličite, ne pišite, ne pogrevajte stare stvari, ne pustite se zapeljati v pogovor. Ne nasedajte provokacijam v primeru naključnih srečanj.

Vsakdanjost ubija ljubezen. Tako pravijo. Tudi dolgčas ubija. Moški in ženske pogosto začnejo romanco, da bi pobegnili iz rutine vsakdanjega življenja. Izdajalci praviloma iščejo nove občutke, ki jih doma že dolgo nimajo. Zveza z drugim parterjem daje to kar iščejo. Ponovno prebudite partnerjevo zanimanje. Obiščite kozmetični salon, kupite modna oblačila, ustvarite svež privlačen videz. Ne sedite doma, po možnosti pojdite ven na sprehod, spoznajte nove prijatelje, delite kakšno lepo sliko na družbenih omrežjih. Ni treba deliti množico fotografij v slogu – kako dobro mi je brez tebe, to povzroči samo prizanesljiv nasmeh. Delujte premišljeno, izberite le najboljše slike, vsakih nekaj dni objavite eno. Poskusite ustvariti videz prisotnosti moškega poleg vas brez tega, da poveste kdo je to. Splošno znano dejstvo: mnogi tudi po razhodu še naprej opazujejo bivšega partnerja. Pravilna taktika obnašanja na družbenih omrežjih, namigi o spremembah v osebnem življenju naredijo moške živčne, ljubosumne, spodbujajo željo vrniti izgubljeno.

V pričakovanju vrnitve moža tudi pri komunikaciji z njim se treba držati določenega modela vedenja. Kot prvo sami ga ne kličite ali pišite, kot drugo, ko moški stopi v stik, zadržite svoja čustva, ne pritožujte se, ne zahtevajte ničesar, ne sprašujte o drugi ženski itd. Odgovorite na vprašanja o sebi na prijazen, a jedrnat način. Dobro razpoloženje, pozitivna naravnanost, vedrina so ključne sestavine uspeha. Bodite prijazni, veseli in hkrati nekoliko odmaknjeni, ne pokažite pretirane radovednosti, dajte mu vedeti, da vaše življenje gre naprej, je polno različnih dogodkov in on ni v ospredju. Vse to skupaj s strategijo navedeno v prejšnjem odstavku bo zmedlo izdajalca.

Torej, moški je zapustil svojo ljubico, hoče se vrniti. Naše delo je prineslo pričakovan rezultat, naloga se zdi opravljena. Vendar ne hitite se zbliževati, da partnerju ne bi dali vtisa prelahkega odpuščanja. Kar se zlahka pridobi, le malokdo ceni. Najboljša možnost je taktno ohranjanje razdalje. Srečanja v kavarnah, sprehodi po parkih, pogovori o različnih stvareh, razpravljanje o podrobnostih skupne prihodnosti niso prepovedani, vendar strogo brez intimnosti. Ponavljam: potem ko se človek znebi čarovniških vplivov, potrebuje čas za ponovni zagon, približno mesec dni. V tem obdobju je zbliževanje nezaželeno.

Kako vrniti moža – zgoraj smo preučili vse pomembne vidike. Nedvomno jih je lahko več, vsaka situacija je edinstvena na svoj način. Enostavno je nemogoče zajeti vse možnosti v okviru enega članka. O določenih stvareh se bomo pogovorili osebno.