Magija

Garancija

Garancija v magiji. Ali obstaja?

Vsak praktik ima svoje osebno stališče do tega vprašanja. Moje stališče je nespremenjeno in je naslednje: po podrobni seznanitvi s položajem človeka, če se jaz strinjam, da mu bom pomagal, pomeni, da sem prevzel določene obveznosti, ki jih nameravam izpolniti. Delam, dokler ne dobim željen rezultat. Kljub temu, stranka bo mogla upoštevati tudi nekaj preprostih pravil. Uspeh v boju proti bolezni je odvisen od stopnje opremljenosti klinike, usposobljenosti osebja in kompetentne izbire zdravil, vendar ima lahko bolnik sam precejšen vpliv na proces zdravljenja. Lahko natančno sledi navodilom specialista ali pa jih ignorira.

Torej, popolnoma zaupam vase. Vsak stik z mano se začne z natančno diagnostiko. To je ključno pravilo. Diagnostika vam omogoča ugotoviti vir težav, določiti vrsto vpliva čarovništva, izbrati načine, kako se ga znebiti in dobiti odgovore na druga vprašanja. Po njeni ravni boste takoj razumeli kdo je pred vami – laik ali pravi mojster. Na podlagi rezultatov diagnostike se oblikuje predstava o naravi skupnega dela. Kam bo to pripeljalo, pa je odvisno tudi od vas.

Ker mi zaupajo reševanje težav, se stranke zavežejo:

Natančno upoštevati navodila in priporočila, ki so bila dana, ohraniti skrivnost opravljenih obredov tudi od najbližjih.

Ne kontaktirati z drugimi ljudmi, ki prakticirajo magijo. Nesposobno posredovanje tretjih oseb ne bo koristno.

Biti iskreni z mano, prizadevati se za spremembe, verjeti vase. Lenoba, laž, dvomi niso najboljši zavezniki v takšnih zadevah. Zlo je enostavno narediti, česar ne moremo reči o vrnitvi sreče ali blagostanju.