Magija

Dolgovi

Dolgove je treba vrniti. Tudi tiste najmanjše, ki so jih vam menda oprostili.

Naša realnost je polna zgodb o neizpolnjenih obveznostih. Vključno z dolgovi. To vprašanje ima veliko neprijetnih plati, ena izmed njih so tisti, ki si radi izposodijo določeno vsoto, posojilodajalca pa hranijo z obljubami in se izgubijo za dolgo ali celo za vedno.

Sorodniki in prijatelji so pogosto v prvi vrsti, ki prosjačijo za denar. Izkoriščajo našo razpoloženje, prosijo denar nato pa praviloma pozabijo na dolg in ko jih vztrajno opominjamo so užaljeni. Obtožijo človeka, ki jim je po neumnosti pomagal, da je malenkostni, pohlepen in drugih smrtnih grehov ter ga dodajo na seznam svojih najhujših sovražnikov. Kaj naj rečem, prijaznost in slepa vera v spodobnost drugih ljudi včasih drago stane.

Zanimivi so predvsem primeri nekdanjih parov. Kako pogosto ljudje, ki so se imeli radi ob razpadu zveze mrzlično ugotavljajo kdo je komu kaj dolžan. Ko so besede, obljube in prisege nenadoma postanejo brez vrednosti ne smete pričakovati, da bodo nekdanji partnerji imeli močno željo po plačilu starih računov.

Kakšne so posledice, če dolg ne vrnemo? Ne bomo razpravljali o morali, pozorni bomo le na praktični del. Takrat, ko nekateri se bodo prepustili situaciji ali postali zagrenjeni in prekinili vse stike, drugi se bodo zatekli k sodnim postopkom, grožnjam ali preganjanju. Takole izgledajo običajni ukrepi. Za posameznike, ki verjamejo v svojo nekaznovanost, obstajajo drugi načini izterjave. Dolžniške obveznosti ustvarjajo nevidne kanale, ki se lahko uporabijo za slabe namene. Magija omogoča, da obrnete dolgove proti dolžniku, ga prisilite, da plača za svojo prevaro. Ne bo plačal z denarjem, ampak na drug način: dokler posojilo ni v celoti odplačano bo prevarant v življenju utrpel veliko škodo. Kaj se skriva za resnimi težavami v poslu, zdravju, službi in osebnem življenju nepoštenih dolžnikov? Le smola? Kaj je to? Pravičnost, karma, zakon bumeranga ali kaj strožjega in učinkovitejšega?

In ja, ko prosite za magično pomoč si zapomnite dve preprosti pravili: ne dajajte praznih obljub ter ne pozabite izpolniti svojih materialnih obveznosti. Mag, ki uspešno reši vaše težave bo preživel nehvaležnost, a sile za njim bodo zagotovo kaznovale dolžnika. V črni magiji obstajajo načini za izterjavo dolgov. Dolžnik se lahko uporabi kot živi ščit za zaščito mojstra pred čarovniškimi vplivi in ​​drugimi negativnimi dogodki, zaradi česar je situacija lahko še nevarnejša.