Magija

Čiščenje

Zlo je resnično. Ljudje ga rade volje množijo.

Različne razvade škodljivo vplivajo na družbo: nekdo bo opustil svoje slabo početje, drugi pa se ne bo ustavil pred ničemer ter za doseganje cilja se bo zatekel k čarovništvu. Dandanes je to zelo aktualno, več kot kadar koli prej.

Čudne, nerešljive težave v življenju – ste se z njimi soočili? Mogoče je to le črna črta. Ali pa ne. Vedno je upanje. Moje ime je Svetislav. Moji predniki so bili vešči magije. Bili so najbolj uspešni pri odstranjevanju zla. Njihova zapuščina je upravičeno prešla name.

Imam edinstvene, zanesljive rituale/prakse, ki so varnejši in učinkovitejši od mnogih obstoječih metod čiščenja.

Lastna negativna naravnanost, zlonamerno oko, ljubezenski urok, prekletstvo, zaprta življenjska pot itd.- moja pomoč vam bo omogočila, da se znebite teh nesreč. Zagotavljam rezultat ne z besedami, ampak z dejanji. Pozabite na internetne potegavščine o čarovništvu, metode moje družine omogočajo uspešno reševanje tudi najtežjih situacij. Ostalo bodo povedale resnične izjave strank.

Pri delu s človekom imam rad sodelovanje. Sodelovanje pri čiščenju običajno traja od 7 do 14 dni. Moja pomoč je kompleksna, vključuje več zaporednih stopenj: odpravljanje nakopičenih negativnih vplivov, čarovništva, zanesljivo zaščito, okrevanje, dodatne obrede v dobro. Pri tem se upošteva urnik stranke. Ko boste delali z mano, vam ni treba kupovati dragih materialov, obiskovati dvomljivih mest, izvajati čudne naloge, čarati itd. Od vas bo potrebno minimalno sodelovanje ob primernem času, doma. Vse ostalo naredim sam.

Pozor: cena za delo se določi samo enkrat (glede na rezultate diagnostike) in ostane nespremenjena, brez doplačila. Nikomur ničesar ne vsiljujem.

Moja pomoč je na voljo vsem, višina plačila je odvisna izključno od zahtevnosti naloge, ne pa od statusa/premoženja človeka.

Delam striktno, dokler ne dosežem rezultat.

Za vsa vprašanja se obrnite na WhatsAPP ali Viber – moji kontakti.