Magija

Cena

Moja pomoč je na voljo vsem. Višina plačila je odvisna od zahtevnosti dela in se določi samo enkrat, glede na rezultate diagnostike. Znesek ostaja enak, brez doplačil. Nikomur ničesar ne vsiljujem.

Kakšna je cena za magično pomoč? Vprašanje, ki zanima mnoge. Analizirajmo to na primeru čiščenja čarovniških vplivov.

Materiali. Magični rituali zahtevajo uporabo določenih potrošnih materialov. Minimalno se rabijo sveče iz kakovostnega voska, morska sol, čista (izvirska) voda, zelišča, kadila. Celoten seznam vključuje več stvari, ne bom opisoval vseh. Nekatere mi dostavijo po naročilu ali pripravim sam. Vsaka stranka potrebuje individualno pripravljen komplet. Težja kot je naloga, več je stroškov. Finančno najbolj obremenjujoče so zadeve povezane z dediščino prednikov (prekletstva). Del plačila, ki ga prejmem gre za nakup potrebnih stvari.

Časovni vidik. Moja metodologija vključuje aktivno sodelovanje s stranko. Dnevne seje na daljavo in moje delo brez sodelovanja s stranko. Sodelovanje običajno traja približno 10 dni, v nekaterih težjih primerih proces zahteva celoten lunarni ciklus. Delam neposredno s stranko. Vsak dan. Za boljše razumevanje oblikovanja cen glede na porabljen čas lahko delo maga primerjamo s zasebno medicino ali psihologijo. Sestanek pri psihologu v povprečju znaša 50 evro na uro. Koliko tednov/mesecev/let bo potreboval, da reši vaše težave? Ali se bo lahko spopadel s težavami povezanimi s čarovništvom? Odgovor je očiten. Prišli ste k meni, kar pomeni, da so bili drugi strokovnjaki nemočni tudi za precejšnje plačilo. Nudim resnično pomoč, učinek se čuti že v prvih dneh dela.

Poraba energije. Izvedba magičnih ritualov zahteva tudi vlaganje energije. Ob resni obremenitvi zvečer se počutim utrujeno, primerljivo s posledicami dolge naporne telovadbe. Energija je seveda obnovljiv vir, a zahteva tudi čas. Predstavljajte si, da vas prej neznana oseba prosi očistiti mesto polno nevarnih odpadkov. Ste pomagali pri čiščenju, prejeli plačilo, se vrnili k svojim običajnim opravilom, ampak naslednji dan vas prosijo isto. Koliko časa boste zdržali? Zdaj pa si predstavljajte, da vam kot nagrado ponudijo majhen znesek ali celo zahtevajo, da delate brezplačno. Kakšen bo vaš odgovor?

Zdravstveno tveganje. Delo po odstranjevanju čarovništva lahko ima neprijetne posledice – znano dejstvo. Včasih zelo neprijetne posledice. Raven spretnosti izvajalca omogoča zmanjšati posledice na minimum, vendar še nihče ni bil popolnoma varen. Zdravilci, ki so prezgodaj zapustili naš svet, so neposreden dokaz za to. V procesu sodelovanja s stranko se ukvarjam z vso umazanijo, ki jo ima. Figurativno rečeno, delno prepuščam umazanijo skozi sebe. Slabost, glavoboli, skoki krvnega tlaka, motnje spanja in podobno. Nihče se ne pritožuje, a naj vas vprašam: koliko ljudi bi pomagalo drugim tudi za denar, če bi vedeli, da se bodo morali s tem znova soočati?

Delovni paket. Moje delo je kompleksne narave, ki vključuje: popolno osvoboditev od zlonamernih čarovniških vplivov, negativne naravnanosti, povrnitev energije, zanesljivo dolgoročno zaščito, če je potrebno, dodatne obrede za srečo/uspeh v poslu itd. Delam postopoma. Odprava čarovništva je polovica naloge, enako pomembno je zaščititi stranko pred nadaljnjimi poskusi sovražnikov, da bi ji pokvarili življenje. Nekateri izvajalci se s postavitvijo zaščite ne trudijo, drugi pa to dodatno zaračunajo. Vse našteto imam vključeno v delovni paket, cena se določi le enkrat, brez doplačil.

Donacija. Prava magična pomoč je brez želje po lastni obogatitvi. Tako kot moji predniki živim precej asketsko, brez kančka razkošja. Desetina prejetega denarja gre v dobrodelne namene – moje nespremenljivo načelo. Tako so delali tisti, ki so bili pred menoj in tako delam tudi jaz. Drugih podrobnosti ne bom razkrival. In pravim vam: ko se znebite prej nerešljivih težav, delajte dobre stvari še naprej, pomnožite ga, če je mogoče, pomagajte drugim ljudem v stiski. Po tem, ko se obrnete na magijo, poskusite pokazati željo ne le po prejemanju. Če od sebe ne daste ničesar, naklonjenost višjih sil se bo hitro končala.

Zgoraj je navedena podrobna razčlenitev izračuna cene za mojo pomoč. Vsak se sam odloči ali jo bo sprejel. Nikogar ne prosim in ne prepričujem, da me kontaktira, ne preganjam s sprejemanjem odločitev, plačilom. Izbira je vedno vaša.